Een soepele stageperiode creëren

U leert vaardigheden om de stageperiode makkelijker te laten verlopen. Een workshop bestaat uit zes modules. In elke module staat een onderwerp rondom het begeleiden van studenten centraal.

Op locatie en online

We organiseren zowel fysieke workshops (op locatie) als online workshops. Het volgen van module 1 'Succesvolle kennismaking' is een voorwaarde om de andere modules te volgen. Ervaren trainers van SBB geven de workshops. Omdat de workshops gesubsidieerd worden aangeboden, is deelname kosteloos voor door SBB erkende leerbedrijven.

Fysieke workshops bestaan uit drie bijeenkomsten van elk vier uur. Elke bijeenkomst worden twee modules behandeld. Minimaal acht en maximaal twaalf deelnemers per groep.

Online workshops bestaan uit zes online bijeenkomsten van elk twee uur. Elke bijeenkomst wordt één module behandeld. Maximaal vijf á zes deelnemers per groep. 

Wilt u een incompany aanvraag doen voor praktijkopleiders? Vraag uw adviseur praktijkleren naar de mogelijkheden.

Ervaringen delen

Omdat we met praktijksituaties aan de slag gaan, is het deelnemen aan een workshop het effectiefst als u zelf een mbo-student begeleidt of gaat begeleiden. U leert in onze training wat wel en niet werkt in de samenwerking met de mbo-student. Dat wat u leert, kunt u direct in de praktijk toepassen.